Cocktail

Can Can

A cocktail in a metallic cup. Created by AI. Edited by Pernod Ricard Sweden

Få opskriften på den læskende gin drink, Can Can. er en lækker gin drink, med Plymouth Sloe Gin, krydderlikør, limesaft og sukkersirup.

Se instruktionerne play_circle

timer 5 minutter

grocery 8 ingredienser

person Middel

Ingredienser

  • 4 cl Gin
  • 2 cl Krydderlikør
  • 2 cl Limejuice
  • 1 cl Sukkersirup
  • Ginger Beer
  • Mynteblade
  • Agurk, lime, citron & appelsin
  • Flormelis
A cocktail in a metallic cup. Created by AI. Edited by Pernod Ricard Sweden

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 cl Gin
  • 2 cl Krydderlikør
  • 2 cl Limejuice
  • 1 cl Sukkersirup
  • Ginger Beer
  • Mynteblade
  • Agurk, lime, citron & appelsin
  • Flormelis

Trin 1

Læg et lowball glas på køl

Trin 2

Find din shaker frem og tilføj alle ingredienserne

Trin 3

Tilføj is og shake godt

Trin 4

Strain væsken over i glasset.

Trin 5

Fyld glasset med is

Trin 6

Top op med Ginger Beer

Trin 7

Garnish med frisk mynte, en agurkeskive og en vifte af citrusfrugter.

Trin 8

Drys med flormelis

Trin 1

Læg et lowball glas på køl

Trin 2

Find din shaker frem og tilføj alle ingredienserne

Trin 3

Tilføj is og shake godt

Trin 4

Strain væsken over i glasset.

Trin 5

Fyld glasset med is

Trin 6

Top op med Ginger Beer

Trin 7

Garnish med frisk mynte, en agurkeskive og en vifte af citrusfrugter.

Trin 8

Drys med flormelis

Historien om Can Can

Can Can cocktailen har en noget usikker oprindelse. Nogle er overbevist om at den stammer fra New Orleans i USA, hvorimod andre tror den stammer fra Frankrig. På trods af usikkerheden, så smager Can Can helt fortryllende.

Op gennem 1920’erne og 1930’erne blev Can Can en meget efterspurgt cocktail – og var en vigtig del af speakeasy-kulturen under forbudstiden i USA. Can Can stammer fra navnet på den berømte dans, som blev udført på Moulin Rouge i Paris.

Den dag i dag er Can Can Stadig en meget populær cocktail. Siden starten har der været adskillige bud og twists på opskriften – men mange holder sig til den traditionelle og simple opskrift.