Cocktail

Hvid Gløgg

Hvid gløgg

Her giver vi vores bud på en hvid julegløgg, med alle de ingredienser du kender, og et lille twist i form af Lillet Blanc i stedet for hvidvin.

Se instruktionerne play_circle

timer 25 minutter

grocery 12 ingredienser

person Kompleks

Ingredienser

  • 1 flaske Lillet Blanc
  • 1 dl Vand
  • 2,5 dl Hyldeblomstsaft
  • 1 dl Julesirup
  • 1 dl Sukker
  • 1 Håndfuld mandelflager
  • 1 Vaniljestang
  • 1 Håndfuld rosiner
  • 2 Kanelstænger
  • 1 Håndfuld stjerneanis
  • 1 Appelsin i skiver
  • Skrællen fra 1 appelsin
Hvid gløgg

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 flaske Lillet Blanc
  • 1 dl Vand
  • 2,5 dl Hyldeblomstsaft
  • 1 dl Julesirup
  • 1 dl Sukker
  • 1 Håndfuld mandelflager
  • 1 Vaniljestang
  • 1 Håndfuld rosiner
  • 2 Kanelstænger
  • 1 Håndfuld stjerneanis
  • 1 Appelsin i skiver
  • Skrællen fra 1 appelsin

Trin 1

Find en gryde frem og tilføj vand

Trin 2

Tilføj resten af ingredienserne (undtagen Lillet & appelsinskiver) og lad det koge i ca. 20 min.

Trin 3

Tilføj Lillet Blanc og bring det op i temperatur, lige under kogepunktet

Trin 4

Skær appelsinen i skiver, og tilføj dem til gryden

Trin 5

Find et glas frem, hæld op og server

Trin 1

Find en gryde frem og tilføj vand

Trin 2

Tilføj resten af ingredienserne (undtagen Lillet & appelsinskiver) og lad det koge i ca. 20 min.

Trin 3

Tilføj Lillet Blanc og bring det op i temperatur, lige under kogepunktet

Trin 4

Skær appelsinen i skiver, og tilføj dem til gryden

Trin 5

Find et glas frem, hæld op og server