Cocktail
Hvid Gløgg

Her giver vi vores bud på en hvid julegløgg, med alle de ingredienser du kender, og et lille twist i form af Lillet Blanc i stedet for hvidvin.
timer 25 minutter
grocery 12 ingredienser
person Kompleks
Ingredienser
- 1 flaske Lillet Blanc
- 1 dl Vand
- 2,5 dl Hyldeblomstsaft
- 1 dl Julesirup
- 1 dl Sukker
- 1 Håndfuld mandelflager
- 1 Vaniljestang
- 1 Håndfuld rosiner
- 2 Kanelstænger
- 1 Håndfuld stjerneanis
- 1 Appelsin i skiver
- Skrællen fra 1 appelsin

Fremgangsmåde
Ingredienser
- 1 flaske Lillet Blanc
- 1 dl Vand
- 2,5 dl Hyldeblomstsaft
- 1 dl Julesirup
- 1 dl Sukker
- 1 Håndfuld mandelflager
- 1 Vaniljestang
- 1 Håndfuld rosiner
- 2 Kanelstænger
- 1 Håndfuld stjerneanis
- 1 Appelsin i skiver
- Skrællen fra 1 appelsin
Trin 1
Find en gryde frem og tilføj vand
Trin 2
Tilføj resten af ingredienserne (undtagen Lillet & appelsinskiver) og lad det koge i ca. 20 min.
Trin 3
Tilføj Lillet Blanc og bring det op i temperatur, lige under kogepunktet
Trin 4
Skær appelsinen i skiver, og tilføj dem til gryden
Trin 5
Find et glas frem, hæld op og server
Trin 1
Find en gryde frem og tilføj vand
Trin 2
Tilføj resten af ingredienserne (undtagen Lillet & appelsinskiver) og lad det koge i ca. 20 min.
Trin 3
Tilføj Lillet Blanc og bring det op i temperatur, lige under kogepunktet
Trin 4
Skær appelsinen i skiver, og tilføj dem til gryden
Trin 5
Find et glas frem, hæld op og server