Whiskey Sour
Middel
5 min.
Ingredienser
5 cl Bourbon 3 cl Friskpresset citronsaft 2 cl Sukkersirup 1 cl Æggehvide Bitters Appelsinskal Isterninger
Whiskey Sour - en fyldig og smagfuld cocktail
Elsker du også en forfriskende og fyldig Whiskey Sour cocktail? Så skal du prøve denne lækre og simple udgave. Vi har valgt, at lave den på Four Roses Bourbon for at få den helt rette bløde og behagelige smag, der passer perfekt til citronens friskhed.
Sådan mikser du en Whiskey Sour
1: Læg et lowball glas på køl 2: Find din shaker frem og tilføj alle ingredienserne 3: Tilføj is og shake godt 4: Fjern isen fra shakeren og dryshake for at skabe luft i cocktailen 5: Fyld det afkølede lowball glas med is 6: Hæld cocktailen over i glasset 7: Garnish med appelsinskal
Historien om Whiskey Sour
Whiskey Sour er en klassisk cocktail, der stammer helt tilbage fra 1800-tallet i USA. Oprindeligt blev cocktailen opfundet som en måde at dække over smagen af dårlig whiskey ved at blande den med sukker og citronsaft. Whiskey Sour er en simpel cocktail, der er lavet med whiskey, citronsaft, sucker, æggehvide og is.
Whiskey Sour er en populær cocktail, der er kendt for sin balance mellem surt og sødt og sin unikke smag. Den serveres ofte med en skive appelsin eller en cocktailbær som garnish og er en favorit blandt whiskey-elskere og cocktail-entusiaster i hele verden.
Del opskriften