Inspiration

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Sommercocktails

Vi har samlet de absolut bedste sommercocktails på vores side. Om du er til vodka, gin eller rom, så finder du det hele her i vores samling.

Læs mere her

Cocktails med lav alkoholprocent

Se vores samling af drikkevarer med lav alkoholprocent, som kan nydes når som helst. Du finder alt fra simple drinks til de mere komplekse.

Læs mere her

Cocktail Studios nytårsdrinks

Intet nytår uden flotte, festlige, sprudlende og velsmagende nytårscocktails. Her finder du et lækkert udvalg af drinks og cocktails til den store aften.

Læs mere her

Piña Colada på 4 forskellige måder

Her får du 4 forskellige bud på den legendariske cocktail Piña Colada. De er alle forfriskende og velsmagende og helt klare favoritter hos Cocktail Studio.

Læs mere her

Klassiske Sour Cocktails

En samling af de bedste Sour Cocktails på vores side. Her finder du bl.a. en klassisk Whiskey Sour, Ramos Gin Fizz og Elderflower Sour.

Læs mere her

Cocktails til Valentine’s Day

Forkæl dig selv og en du holder af med vores udvalg af flotte og forførende drinks og cocktails til Valentine's Day. Vi garanterer de er lavet med ren kærlighed.

Læs mere her

Cocktailopskrifter

Se alle opskrifter

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Malfy Rosa Twist

Let

3 min.

Twist på den klassiske gin og tonic med Malfy Gin Rosa. Den floralske aroma sammensat med Fever-Tree’s tonic, giver cocktailen den helt rigtige smagskombination.

Se opskrift her

Summertime Madness

Middel

5 min.

Få opskriften på sommerhittet fra Ravage i København. En Lillet cocktail med jordbærsirup, citronjuice og danskvand.

Se opskrift her

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk
[instagram-feed feed=2]