Agurkeskiver på et spækbræt

Agurkesirup

Skrevet af: Camilla Harry

Hermed en nem opskrift på en frisk agurkesirup Den kan anvendes til bl.a. lækre drinks med gin.

Ingredienser til din hjemmelavede agurkesirup

1 økologisk agurk
2,5 dl Sukker
2,5 dl Vand

Fremgangsmåde

1: Vask agurken godt og riv den på rivejernet. Der skal bruges 2½ dl der presse godt sammen.
2: Kom sukker og vand i en gryde og lad det koge, indtil det er let tyktflydende.
3: Hæld din sukkersirup over agurkerne, bland sammen og lad det trække i ca. 30 min.
4: Hæld agurker og sirup igennem en si, og pres det godt så du får al saften fra agurkerne med.

Få mere inspiration

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

Espresso Martini opskrifter

Her får du 5 bud på den lækre cocktail. De egner sig alle perfekt som after-dinner drink og til dem der elsker kaffe.

Læs mere her

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her

Udvalgte cocktailopskrifter

Se alle opskrifter

Malfy Rosa Twist

Let

3 min.

Twist på den klassiske gin og tonic med Malfy Gin Rosa. Den florale aroma sammensat med Fever-Tree’s tonic, giver cocktailen den helt rigtige smagskombination.

Se opskrift her

Ginbisses Malfy Gin og Tonic

Let

3 min.

En lækker og frisk Gin & Tonic twist med Malfy Gin Rosa, Fever-Tree Indian Tonic, rabarber og timian. En drink, som man uden problemer kan blande derhjemme.

Se opskrift her

Gin Basil Smash

Middel

5 min.

Få opskrift på en flot grøn og smagfuld Gin Basil Smash cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her