Kahlua drinks

14 smagsfulde drinks med Kahlúa

Skrevet af: Camilla Harry

Kahlúa er en favoritlikør for mange, da dens rige og komplekse smag giver en ekstra dimension til enhver kaffedrink. Hvis du elsker kaffe, vil du blive inspireret af vores udvalg af disse lækre kaffedrinks.

Kahlúa er en kaffelikør fra Veracruz i Mexico, og er en af de mest populære af sin slags. Det skyldes, at Kahlúa bruges i en række ikoniske drinks, men også i nye og innovative cocktails. Kahlúa har en unik smagsprofil hvor første smagsindtryk, som du møder, er den dybe smag af Arabica kaffe efterfulgt af smagsnoter af vanilje, chokolade og mørk rom. Nedenfor kan du lade dig inspirere af vores Kahlúa drinkskatalog. Fælles for vores Kahlúa drinks er, at Kahlúa spiller en vigtig rolle i at afbalancere drinken med sødme og dybde. Du kan servere Kahlúa drinks til enhver lejlighed, da du med sikkerhed vil finde en opskrift, der matcher din smag og ikke mindst anledning.

Lige meget om du ønsker at genopleve nostalgien i en klassik White Russian, om du vil at opgradere dit cocktail-game med en Espresso Martini eller om du skal imponere dine gæster med en dessertcocktail, så spiller Kahlúa hovedrollen i din næste kaffecocktail.

Kahlúa Affogato

Middel

5 min.

Her finder du en opskrift på en Affogato, der indeholder Kahlúa, espresso, vaniljeis og chokolade. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Shaken White Russian

Let

4 min.

En lækker cocktail lavet på Kahlúa, vodka, fløde. Alle ingredienserne shakes til en vidunderlig og elegant dessert cocktail.

Se opskrift her

Latte Martini

Let

4 min.

En lækker cocktail lavet på Kahlúa, vodka, espresso og havredrik. Alle ingredienserne shakes til en vidunderlig og opfriskende kaffe cocktail.

Se opskrift her

Coffee Negroni

Let

5 min.

Vi har twistet den klassiske Negroni og piftet den op med Kahlúa. Byd dine gæster på denne lette after-dinner cocktail – den er et sikkert hit.

Se opskrift her

Flat White Russian

Let

3 min.

En Flat White Russian smager fantastisk og er heldigvis nem at lave. Server denne indbydende cocktail som en afslutning på en fantastisk middag.

Se opskrift her

Black Russian

Let

3 min.

Opskrift på en lækker Black Russian i et twist med kaffe i form af Kahlúa. En simpel to-komponent cocktail alle kan være med på.

Se opskrift her

Frozen White Russian

Middel

5 min.

Hvis du elsker milkshake så skal du prøve denne velsmagende Frozen White Russian. Skynd dig og find blenderen frem så du er klar til at servere denne indbydende dessertcocktail.

Se opskrift her

Irish Coffee & Kahlúa

Middel

5 min.

Her har du dejligt twist på den klassiske Irish Coffee. Denne variant har vi baseret på Jameson Irish Whiskey, og tilføjet Kahlúa og mørk chokolade. Server dine gæster en twistet Irish Coffee

Se opskrift her

Irish Espresso Martini

Middel

5 min.

En lækker Irish Espresso Martini. Vi har twistet den klassiske Espresso Martini og tilføjet Jameson Irish Whiskey – det smager helt genialt sammen med Kahlúa.

Se opskrift her

White Russian

Let

3 min.

Få opskriften på en lækker og cremet White Russian cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

PV´s Espresso Martini

Middel

5 min.

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus har de en unik signatur-cocktail på menuen. Få opskriften på deres fortolkning på en espresso martini.

Se opskrift her

A Kind Of Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på vores nye favorit af en kaffe cocktail. Denne cocktail er baseret på Kahlúa, vodka, vaniljesirup, espresso og flødeskum.

Se opskrift her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

Vodka drinks

Her kan du lade dig inspirere af vores mange opskrifter på vodka drinks, læse om vodkaen og dens historie, samt hvilke typer vodka, der findes.

Læs mere her

Vermouth drinks

Vermouth er en aromatiseret hedvin, der fås i forskellige varianter, herunder rød, hvid, sød, tør og bianco. På siden har vi opskrifter på vermouth drinks.

Læs mere her

Velkomstdrinks

Hos Cocktail Studio brænder vi for fantastiske smagsoplevelser, og vores liste af velkomstdrinks er skræddersyet til enhver smag og lejlighed.

Læs mere her