
Saltkaramel sirup
Skrevet af: Sandra Karlin
En lækker opskrift på hjemmelavet saltkaramel sirup lavet på vodka, sukker, smør, fløde og havsalt. Et kærligt pift til dine hjemmelavede cocktails.

Ingredienser – hjemmelavet saltkaramel sirup
200 g Sukker
100 g Smør
1 dl Fløde 38%
0,5 dl Vodka
2 tsk. Havsalt
Fremgangsmåde
1: Tænd blusset ved svag varme
2: Kom 200 g sukker i en gryde
3: Smelt sukkeret – rør hele tiden
4: Tilføj 100 g smør
5: Tilføj 1 dl fløde
6: Kog op i 1 minut og sluk for varmen
7: Tilføj vodka og havsalt og rør godt rundt
8: Hæld på beholder
Få mere inspiration
Se alle artikler
After-Dinner Drinks med kaffe
En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.
Læs mere her
Brombærlikør
Opskrift på en hjemmelavet brombærlikør. En brombærlikør kan bruges i mange forskellige cocktails til at opnå den fantastiske bærsmag.
Læs mere her
Jordbærpuré
Du gætter det nok - det smager af sol og sommer og hygge på terrassen. En hjemmelavet jordbærpuré som smager helt fantastisk
Læs mere her
Honningsirup
Hermed en klassisk opskrift på honningsirup. Den er et lækkert pift til en lang række cocktails og mocktails og er derfor en gevinst til ethvert barskab.
Læs mere herMåske du også kan lide
After dinner drinks med kaffe
Bramble
Middel
5 min.
Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.
Se opskrift her
Strawberry Daiquiri
Kompleks
10 min.
Få en lækker opskrift på en frisk og læskende Strawberry Daiquiri med hjemmelavet jordbærpuré, Havana Club 3 års, frisk limesaft og sukkersirup.
Se opskrift her
Queen Bee
Middel
5 min.
Queen Bee er en af de lækreste nytårsdrinks! Et perfekt eksempel på en cocktail, der får glasset med Champagne til at falme.
Se opskrift her
Salted Espresso Martini
Middel
5 min.
Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse - salt!
Se opskrift her