Cocktailopskrifter 1 opskrift fundet opskrifter fundet

Nedenfor finder du et væld af lækre opskrifter på cocktails og der er noget for enhver smag. Måske en Whiskey Sour er din evige favorit? Eller hvad med en sød og sommerlig Strawberry Daiquiri? Mulighederne er rigtig mange og vi ønsker at inspirere dig hele vejen til barskabet. Vælg blot dine favoritingredienser og se hvad du kan lave med vores smarte cocktailvælger.

New York Sour

Middel

5 min.

En kombination af syrlig elegance og kompleksitet i en New York Sour cocktail. En perfekt balance der eleverer din cocktail oplevelse.

Se opskrift her

Champagnebrus

Let

3 min.

Få opskriften på den ikoniske og forfriskende Champagnebrus-drink. En klassiker der sender en tilbage på stranden med en ispind i hånden. Nem at lave og sjov at drikke.

Se opskrift her

Københavnerstang

Let

4 min.

Københavnerstang fås både som is men nu også som drink. En frisk og sommerlig drink, der med garanti vækker sommerminder. Den smager præcis som den ispind vi alle kender og elsker, og så er den nem at lave.

Se opskrift her

Astronaut drink

Let

3 min.

Få opskriften på den kosmiske og velsmagende Astronaut drink der vækker nostalgien i os alle. En simpel drink med ingredienser der smager forfriskende og sommerligt.

Se opskrift her

Gimlet

Let

3 min.

Den klassiske gimlet cocktail med gin og limesirup. Shaket til perfektion - en forfriskende og balanceret drink.

Se opskrift her

Rom Toddy

Middel

5 min.

Her finder du en opskrift på en Rom Toddy, der indeholder rom, citronsaft, honning, vand, ingefær og kanelstang. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Cocktailopskrifter

1. Vælg spiritus

Du kan godt vælge mere en én


2. Vælg tilbehør

Du kan godt vælge mere en én


3. Vælg type

Valgfri


4. Sværhedsgrad

Alle

Let

Middel

Kompleks