Cocktailopskrifter 1 opskrift fundet opskrifter fundet

Nedenfor finder du et væld af lækre opskrifter på cocktails og der er noget for enhver smag. Måske en Whiskey Sour er din evige favorit? Eller hvad med en sød og sommerlig Strawberry Daiquiri? Mulighederne er rigtig mange og vi ønsker at inspirere dig hele vejen til barskabet. Vælg blot dine favoritingredienser og se hvad du kan lave med vores smarte cocktailvælger.

Coconut Margarita

Middel

3 min.

Vores Coconut Margarita er en tropisk og smagfuld udgave af den klassiske Margarita opskrift. Kombinationen af tequila, kokoscreme og citrus er uimodståelig. Udforsk opskriften her.

Se opskrift her

Frozen Cosmopolitan

Middel

5 min.

En Frozen Cosmopolitan er elegant, iskold og drønlækker. Drinken har en smuk lyserød farve og tydelig smag af tranebær. Skynd dig at finde en blender frem og prøv denne kølige forfriskning.

Se opskrift her

Frozen Gin & Tonic

Middel

5 min.

Elsker du Gin & Tonic? Så prøv dette lækre sommerhit: Frozen Gin & Tonic! Den tydelige smag af blodappelsin i en iskold drink er intet mindre end fantastisk.

Se opskrift her

Lillet Rosé Spritz

Let

3 min.

Lillet Rosé Spritz er en elegant og simpel aperitif, der er mild og frugtig i smagen. Lillet Rosé Spritz er perfekt at servere som velkomstdrink, da den er let at mixe og er en ægte crowdpleaser.

Se opskrift her

Lillet Blanc Spritz

Let

3 min.

Lillet Blanc Spritz er den ultimative velkomstdrink, der er utrolig let at lave og smager vidunderligt. Få ingredienser af høj kvalitet er alt du behøver for at hilse dine gæster velkommen med stil.

Se opskrift her

Frozen Espresso Martini

Middel

5 min.

Prøv denne læskende og frosne udgave af en Espresso Martini. Vi anvender Kahlúa, Absolut Vodka, espresso og karamelsirup for at opnå den helt rette smag.

Se opskrift her

Cocktailopskrifter

1. Vælg spiritus

Du kan godt vælge mere en én


2. Vælg tilbehør

Du kan godt vælge mere en én


3. Vælg type

Valgfri


4. Sværhedsgrad

Alle

Let

Middel

Kompleks