Cocktailopskrifter 1 opskrift fundet opskrifter fundet

Nedenfor finder du et væld af lækre opskrifter på cocktails og der er noget for enhver smag. Måske en Whiskey Sour er din evige favorit? Eller hvad med en sød og sommerlig Strawberry Daiquiri? Mulighederne er rigtig mange og vi ønsker at inspirere dig hele vejen til barskabet. Vælg blot dine favoritingredienser og se hvad du kan lave med vores smarte cocktailvælger.

Filur

Let

3 min.

Få opskriften på den klassiske og velsmagende Filur drink der vækker mere end bare minder. En 3-komponent drink alle kan lave til perfektion i hjemmebaren.

Se opskrift her

Whiskey Mule

Let

3 min.

Whiskey i en forfriskende version med Ginger Beer og Lime. Den er nem at lave og kan bruges til enhver festlig anledning.

Se opskrift her

French 75

Middel

4 min.

Skyd året i gang med et brag af en nytårscocktail bygget på Monkey 47 Dry Gin. I samspil med citrus og sprudlende Champagne får du en delikat cocktail.

Se opskrift her

Malibu Splash

Let

3 min.

En Malibu Splash er en lækker cocktail med masser af smag. Den er perfekt afbalanceret med sød Malibu Rom og syrlig grapefrugt og ananasjuice.

Se opskrift her

Absolut Ice-Tea

Let

3 min.

En Absolut Ice-Tea er en forfriskende cocktail med masser af smag. Og så er den nem at lave og passer perfekt til en festlig aften.

Se opskrift her

Julesour

Middel

5 min.

Den er blød, cremet, flot i farven og så delikat i smagen, at det ville være en skam ikke at nyde denne cocktail i højtiden.

Se opskrift her

Cocktailopskrifter

1. Vælg spiritus

Du kan godt vælge mere en én


2. Vælg tilbehør

Du kan godt vælge mere en én


3. Vælg type

Valgfri


4. Sværhedsgrad

Alle

Let

Middel

Kompleks

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk