Aperitif Opskrifter

Aperitif opskrifter

Skrevet af: Sandra Karlin

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Mangler du inspiration til at forkæle dine gæster med en velsmagende velkomstdrink, så se med her.

Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif opskrifter der med garanti bringer stemningen i top.

Lillet Vive Spritz

Let

3 min.

Opskrift på sommerens aperitif, en Lillet Vive Spritz. Lillet Blanc, tonic, agurk, jordbær og mynte, er alt der skal til for at lave den lækre drink.

Se opskrift her

Lillet Hugo Spritz

Let

3 min.

Lillet Hugo Spritz er en simpel og forfriskende drink. Med ingredienser som Lillet Blanc, hyldeblomst og citron, er det et lækkert bud på sommerens drink.

Se opskrift her

Lillet Rhubarb

Middel

5 min.

Få opskrift på en forfriskende og sommerlig rabarber drink med sprudlende smage fra Salling Rooftop. Perfekt til en dag på altanen.

Se opskrift her

Light ‘n’ Breezy

Let

3 min.

Simpel & velsmagende cocktail med Lillet Blanc, grapefrugt sodavand og lime. Den er let og lækker og perfekt til en festlig anledning.

Se opskrift her

Rosé Rosé Spritz

Let

10 min.

Sommerens spritz opskrift – direkte fra Ravage. En sprudlende cocktail med franske Lillet Rosé og rosé lemonade. Nem, lækker og simpel at lave.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

Cocktail Studios drinks til julen

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

After dinner drinks med kaffe

Vi har samlet vores bedste bud på hvilke drinks med kaffe, der sagtens kan fungere som aftenkaffe og dessert også. Du skal bare vælge din favorit!

Læs mere her

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk