2 valentines cocktails på et bord. En buket roser og en skål med hindbær.

Cocktails til Valentine’s Day

Skrevet af: Camilla Harry

Forkæl dig selv og en du holder af med vores udvalg af flotte og forførende drinks og cocktails til Valentine's Day. Vi garanterer de er lavet med ren kærlighed.

Her er vores bud på de bedste og mest lækre cocktails til en hyggelig Valentine’s Day

Rose For A Day

Middel

5 min.

En vidunderlig cocktail, som passer perfekt til Valentine’s Day. Rose For A Day er en smuk lyserød cocktail, der er nem at lave og smager himmelsk.

Se opskrift her

Fragaria Valentina

Middel

5 min.

En virkelig lækker cocktail med pink gin! Her får opskriften på en Fragaria Valentina cocktail, som med fordel kan serveres til en romantisk stund.

Se opskrift her

Pink Lady

Middel

5 min.

En smuk cocktail, der smager ligeså lækkert som den ser ud. Pink Lady er cremet, sød og med frugtige noter – en klassiker til en romantisk aften.

Se opskrift her

Rosa Cheeks

Middel

5 min.

Rosa Cheeks er en forfriskende cocktail med Malfy Gin Rosa. Smagen er bittersweet og vi kan varmt anbefale denne smukke røde cocktail til en romantisk Valentine’s Day.

Se opskrift her

Clover Club

Middel

5 min.

Nem og lækker cocktail med Malfy Originale, hindbærsirup, æggehvide og citronsaft. En af vores lækre, fyldige og friske opskrifter.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Rabarberdrøm

Let

4 min.

Har du brug for den perfekte sommerdrink til terrassen. Så prøv den friske Rabarberdrøm. Det er en frugtig oplevelse med et sour twist.

Se opskrift her

Rosé Rosé Spritz

Let

3 min.

Sommerens sprudlende Spritz lavet på den franske Lillet Rosé og Rosé Lemonade. Nem, lækker og simpel at lave.

Se opskrift her

Rosa Rosé 

Let

3 min.

Få en lækker opskrift på en Rosa Rosé drink. Lillet Rosé & Malfy Gin Rosa lægger navn til drinken, og leverer de lækre florale noter, som giver drinken den friske smag.

Se opskrift her

Udvalgte artikler

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Nemme drinks med gin

Forkæl dig selv og dine venner med disse nemme drinks med gin! Gin er særdeles populært og findes i mange flotte farver og smagsvarianter.

Læs mere her