3 cocktails med Kahlúa på et bord. Fra venstre en Flat White Russian, Coffee Negroni og Latte Martini.

After-Dinner Drinks med kaffe

Skrevet af: Camilla Harry

Pep aftenen lidt op og nyd din 'after dinner kaffe' i form af en lækker drink! Eller måske du mangler inspiration til en dessert cocktail? Cocktails med kaffe er et rigtig godt bud hvis du vil kredse det ekstra for dine gæster. Her er et godt udvalg af velsmagende opskrifter på drinks og cocktails lavet med kaffe.

Indbydende opskrifter på både varme og kolde drinks med kaffe

Flat White Russian

Let

3 min.

En Flat White Russian smager fantastisk og er heldigvis nem at lave. Server denne indbydende cocktail som en afslutning på en fantastisk middag.

Se opskrift her

Latte Martini

Let

4 min.

En lækker cocktail lavet på Kahlúa, vodka, espresso og havredrik. Alle ingredienserne shakes til en vidunderlig og opfriskende kaffe cocktail.

Se opskrift her

Irish Coffee & Kahlúa

Middel

5 min.

Her har du dejligt twist på den klassiske Irish Coffee. Denne variant har vi baseret på Jameson Irish Whiskey, og tilføjet Kahlúa og mørk chokolade. Server dine gæster en twistet Irish Coffee

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

Whiteish Russian

Kompleks

10 min.

Her har du et nyt take på en klassisk, men lidt anderledes White Russian. Denne variant er bl.a. baseret på Dulce de Leche, fløde, espresso og Absolut Vodka. Prøv den derhjemme!

Se opskrift her

Irish Coffee Salted Caramel

Middel

5 min.

Er du klar til et lækkert twist på den klassiske Irish Coffee? Vi har lavet denne lækre variant på Jameson Irish Whiskey og tilføjet karamelsirup og flagesalt.

Se opskrift her

Irish Espresso Martini

Middel

5 min.

En lækker Irish Espresso Martini. Vi har twistet den klassiske Espresso Martini og tilføjet Jameson Irish Whiskey – det smager helt genialt sammen med Kahlúa.

Se opskrift her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

PV´s Espresso Martini

Middel

5 min.

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus har de en unik signatur-cocktail på menuen. Få opskriften på deres fortolkning på en espresso martini.

Se opskrift her

A Kind Of Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på vores nye favorit af en kaffe cocktail. Denne cocktail er baseret på Kahlúa, vodka, vaniljesirup, espresso og flødeskum.

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på en klassisk Irish Coffee som passer perfekt til en kølig aften med vennerne. I denne version bruger vi den ikoniske Jameson Whiskey med noter af nødder og vanilje.

Se opskrift her

Coffee Negroni

Let

5 min.

Vi har twistet den klassiske Negroni og piftet den op med Kahlúa. Byd dine gæster på denne lette after-dinner cocktail – den er et sikkert hit.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her

11 juledrinks til julen 2023

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Opskrifter på drinks med mynte

Disse drinks med mynte hitter år efter år! Vi har samlet de bedste drinks med mynte der er lige til at mikse i hjemmebaren og som passer til enhver anledning.

Læs mere her