Spækbræt med 3 kaffe drinks lavet på Jameson Whiskey og Kahlúa. En flaske Kahlúa og en flaske Jameson Whiskey

Indbydende After Dinner Drinks med kaffe

Skrevet af: Cocktail Studio

Pep aftenen lidt op og nyd din 'after dinner kaffe' i form af en lækker drink! Eller måske du mangler inspiration til en dessert cocktail? Cocktails med kaffe er et rigtig godt bud hvis du vil kredse det ekstra for dine gæster. Her er en godt udvalg af velsmagende opskrifter på drinks og cocktails lavet med kaffe.

De bedste opskrifter på både varme og kolde drinks med kaffe

Irish Coffee & Kahlúa

Middel

5 min.

Her har du dejligt twist på den klassiske Irish Coffee. Denne variant har vi baseret på Jameson Irish Whiskey, og tilføjet Kahlúa og mørk chokolade. Server dine gæster en twistet variant af den klassiske dessertdrink.

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Opskrift på en klassisk Espresso Martini. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

Whiteish Russian

Kompleks

10 min.

Nyt take på en klassisk men lidt anderledes White Russian. Er du klar til bl.a. Dulce de Leche, fløde, espresso og Absolut Vodka?

Se opskrift her

Irish Coffee Salted Caramel

Middel

5 min.

Er du klar til et lækkert twist på den klassiske Irish Coffee. Vi har lavet denne lækre variant på Jameson Irish Whiskey og tilføjet karamel sirup og et dash flagesalt. Wow det smager godt!

Se opskrift her

Irish Espresso Martini

Middel

5 min.

Er du klar til at prøve en lækker Irish Espresso Martini? Vi har twistet den klassiske Espresso Martini og tilføjet Jameson Irish Whiskey – det smager helt genialt sammen med Kahlúa. Husk at toppe cocktailen med en lækker revet mørk chokolade.

Se opskrift her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

PV´s Espresso Martini

Middel

5 min.

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus har de en helt særlig signatur-cocktail på menuen. Deres fortolkning på en espresso martini.

Se opskrift her

A Kind Of Coffee

Middel

5 min.

Få opskrift på vores nye favorit af en kaffe cocktail med Kahlúa, vodka, vaniljesirup, espresso og flødeskum.

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Klassisk Irish Coffee opskrift, perfekt til en kølig aften med vennerne.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

Indbydende After Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Top 20 Drinksopskrifter

20 af de mest populære cocktail- og drinksopskrifter her hos os på Cocktail Studio.

Læs mere her

Cocktail Studios drinks til julen

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

Varme cocktails til hyggelige stunder

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Opskrifter på drinks med mynte

Disse drinks med mynte hitter år efter år! Vi har samlet de bedste drinks med mynte der er lige til at mikse i hjemmebaren og som passer til enhver anledning.

Læs mere her

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk