espresso martinier

3 bud på Espresso Martini opskrifter

Skrevet af: Cocktail Studio

Her er en nem og overskuelig liste med de bedste Espresso Martini opskrifter fra vores menu! Måske finder du din nye yndlingsversion af en Espresso Martini lige her.

Espresso Martinien er en vaskeægte nyklassiker, som har gjort indtog på alverdens cocktailbarer de seneste år. Det er ikke uden grund, for det er uden tvivl en af de bedste drinks, der findes. Her får du 3 bud på den lækre cocktail, som du kan lave derhjemme til en hyggelig aften med venner, eller til den store fest. Find din nye favorit her.

De bedste Espresso Martini opskrifter

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Opskrift på en klassisk Espresso Martini. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

PV´s Espresso Martini

Middel

5 min.

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus har de en helt særlig signatur-cocktail på menuen. Deres fortolkning på en espresso martini.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

Indbydende After Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Top 20 Drinksopskrifter

20 af de mest populære cocktail- og drinksopskrifter her hos os på Cocktail Studio.

Læs mere her

Cocktail Studios drinks til julen

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

Varme cocktails til hyggelige stunder

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk