Espresso martini

Espresso Martini opskrifter

Skrevet af: Camilla Harry

Her får du et overblik over Cocktail Studios Espresso Martini opskrifter, hvor du med sikkerhed finder din yndlings iblandt. Espresso Martinien er en favorit på menukortet verden over, og derfor er der med tiden også blevet udviklet varianter af den opkvikkende og lækre drink. Vores Espresso Martini opskrifter egner sig perfekt som en after dinner drink, til kaffeelskeren og ikke mindst til alle de sociale sammenkomster.

Find din yndlingsopskrift på en Espresso Martini her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne elegante kaffe cocktail egner sig til mange anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka for at opnå den helt rette smag.

Se opskrift her

PV´s Espresso Martini

Middel

5 min.

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus har de en unik signatur-cocktail på menuen. Få opskriften på deres fortolkning på en espresso martini.

Se opskrift her

Irish Espresso Martini

Middel

5 min.

En lækker Irish Espresso Martini. Vi har twistet den klassiske Espresso Martini og tilføjet Jameson Irish Whiskey – det smager helt genialt sammen med Kahlúa.

Se opskrift her

Latte Martini

Let

4 min.

En lækker cocktail lavet på Kahlúa, vodka, espresso og havredrik. Alle ingredienserne shakes til en vidunderlig og opfriskende kaffe cocktail.

Se opskrift her

Hvad er historien bag Espresso Martinien opskriften?

Dick Bradsell er bartenderen bag den famøse Espresso Martini. En topmodel skulle efter sigende have bestilt en drink i baren, hvor Bradsell arbejdede, der både kunne opkvikke og beruse hende. Bradsell kreerede Espresso Martinien, og siden har den vundet indpas på alverdens barer og restauranter. Ikke mindst er der kommet et utal varianter siden. Som noget særligt, der ses ved enhver Espresso Martini opskrift, er tre bønner altid placeret som garnish på toppen. De repræsenterer sundhed, rigdom og lykke.

Kan vores Espresso Martini opskrifter laves med almindelig kaffe?

Vores Espresso Martini opskrifter bør som udgangspunkt laves med et espressoshot, da det er med til at lave den cremede skum på toppen af din Espresso Martini, medmindre andet står skrevet i opskriften. Dog kan du til nød godt bruge almindelig, friskbrygget kaffe, dog er det ikke sikkert, du får det ønskede resultat i sidste ende.

Lignende artikler

Se alle artikler

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her

11 juledrinks til julen 2023

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Du skal være over 21 for at komme ind på dette websted

Vær venlig at indtaste din fødselsdato

Indtast venligst en gyldig værdi for felterne: {fields}

Du skal være myndig for at få adgang til siden

Husk mig

Sæt ikke kryds i dette felt, hvis din computer kan tilgås af personer under den lovlige alkoholalder

Ved at gå ind på dette websted, accepterer du vores VILKÅR OG BETINGELSER, ERKLÆRING OM PERSONLIGHED. Læs vores privatlivspolitik for at finde ud af mere. Læs ENJOY ANSVARLIGT. Vores brand støtter ansvarligt og moderat drikkeri.