Pina colada cocktails på en bakke med ananas.

Piña Colada på 4 forskellige måder

Skrevet af: Camilla Harry

Piña Colada er en legendarisk cocktail som sender os i retning af sol og sommer. Vi har givet os i kast med at lave en række forskellige varianter baseret på Malibu. Du finder bl.a. en variant med vaniljeis og en variant med mousserende vin. Find din indre bartender frem, og imponer dine gæster ved næste arrangement.

Prøv disse 4 Piña Colada cocktails med Malibu

Se alle opskrifter

Piña Colada

Middel

5 min.

Her har du opskriften på en lækker Piña Colada, til de varme sommerdage. Denne variant laves på lys rom, ananasjuice, kokoscreme og Malibu.

Se opskrift her

Slushy Piña Colada

Middel

5 min.

Prøv denne lækre slushy-udgave af en Piña Colada. En forfriskende Slushy Piña Colada blendet med Malibu, vaniljeis, ananasjuice og kokoscreme.

Se opskrift her

Sparkling Piña Colada

Middel

5 min.

Få opskriften på en Sparkling Piña Colada. En lækker og forfriskende sommercocktail som går rent ind hos alle Piña Colada-elskerne.

Se opskrift her

Piña Colada Coco

Let

4 min.

Elsker du cocktails med Malibu? Så skal du give dig i kast med den nemme og sommerlige Piña Colada Coco cocktail.

Se opskrift her

Udvalgte artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her

Fra supermarkedet til hjemmebaren!

Fra supermarkedet til hjemmebaren - 3 hurtige cocktails baseret på Gin, Vodka eller Rom.

Læs mere her

Guide til barudstyr og termer

For at hjælpe dig godt på vej i hjemmebaren får du her en oversigt over de mest anvendte bar-redskaber og termer i forbindelse med at mikse cocktails.

Læs mere her