De bedste drinks og cocktails

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Skrevet af: Camilla Harry

Hos Cocktail Studio har vi mange fantastiske drinks- og cocktailopskrifter. Oprindeligt fik cocktails deres inspiration fra britiske punch, som typisk bestod af spiritus, frugtsaft og krydderier, serveret i store skåle. I dag findes der et hav af forskellige drinks og cocktails. Her har vi samlet et overblik over nogle af vores og jeres favoritter, som består af det syrlige, det søde, dem på stilk og ikke mindst dem, der bare er flotte at se på.

Vores 20 mest populære drinks og cocktails

Gin Hass

Let

3 min.

Få opskriften på en forfriskende og sød Gin Hass cocktail. Med Beefeater London Dry Gin, mango og citronsodavand har du her et sikkert cocktail hit!

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne elegante kaffe cocktail egner sig til mange anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka for at opnå den helt rette smag.

Se opskrift her

Astronaut drink

Let

3 min.

Få opskriften på den velsmagende Astronaut drink, der vækker nostalgien i os alle. En simpel drink med ingredienser, der smager forfriskende og sommerligt.

Se opskrift her

Moscow Mule

Let

3 min.

Moscow Mule er en populær drink der stammer tilbage fra 1940’erne i USA. En simpel og lækker drink, som baseres på vodka, limesaft og ginger beer.

Se opskrift her

Frozen Cosmopolitan

Middel

5 min.

En Frozen Cosmopolitan er elegant, iskold og drønlækker. Drinken har en smuk lyserød farve og tydelig smag af tranebær. Skynd dig at finde en blender frem og prøv denne kølige forfriskning.

Se opskrift her

Strawberry Daiquiri

Kompleks

10 min.

Få en lækker opskrift på en frisk og læskende Strawberry Daiquiri med hjemmelavet jordbærpuré, Havana Club 3 års, frisk limesaft og sukkersirup.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Piña Colada

Middel

5 min.

Her har du opskriften på en lækker Piña Colada, til de varme sommerdage. Denne variant laves på lys rom, ananasjuice, kokoscreme og Malibu.

Se opskrift her

Pornstar Martini

Middel

5 min.

Den verdenskendte og legendariske cocktail Pornstar Martini er lige dele kontroversiel og forfriskende. En lys og frisk cocktail der egner sig perfekt til en festlig og lun sommeraften.

Se opskrift her

Negroni

Middel

5 min.

Få opskriften på den populære Negroni cocktail. En lækker aperitif der bl.a. er bygget på Beefeater Gin. Skal du overraske dine gæster med en simpel og smagfuld klassiker, så vil denne aperitif med sikkerhed imponere dem.

Se opskrift her

Mojito

Middel

5 min.

Få opskrift på en lækker og forfriskende Mojito cocktail. Med få simple ingredienser har du her en klassisk cocktail som alle kender.

Se opskrift her

White Russian

Let

3 min.

Få opskriften på en lækker og cremet White Russian cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her

Lillet Hugo Spritz

Let

3 min.

Lillet Hugo Spritz er en simpel og forfriskende drink. Med ingredienser som Lillet Blanc, hyldeblomst og citron, er det et lækkert bud på sommerens drink.

Se opskrift her

Irish Old Fashioned

Middel

5 min.

Få en simpel opskrift på en irish Old Fashioned, som enhver whiskey-elsker foretrækker. Tricket er altid at bruge en god whiskey.

Se opskrift her

French 75

Middel

4 min.

Skyd nytåret i gang med et brag af en gin cocktail med champagne. Med Monkey 47 Gin, citrus og sprudlende Mumm Champagne får du en yderst delikat cocktail. Den egner sig også perfeks som en aperitif med champagne.

Se opskrift her

Københavnerstang

Let

4 min.

Københavnerstang fås både som is men nu også som drink. En frisk og sommerlig drink, der med garanti vækker sommerminder. Den smager præcis som den ispind vi alle kender og elsker, og så er den nem at lave.

Se opskrift her

Champagnebrus

Let

3 min.

Få opskriften på den ikoniske og forfriskende Champagnebrus-drink. En klassiker der sender en tilbage på stranden med en ispind i hånden. Nem at lave og sjov at drikke.

Se opskrift her

Filur drink

Let

3 min.

Få opskriften på den klassiske og velsmagende Filur drink. En let drink alle kan lave til perfektion i hjemmebaren.

Se opskrift her

Bloody Mary

Kompleks

10 min.

Cocktailen Bloody Mary har eksisteret siden 1921, og blev lavet som en hyldest til Englands daværende dronning. Denne udgave er meget tro mod originalen. . Med den bløde Absolut Elyx Vodka og portvin som spiritus, har du en lækker cocktail i vente.

Se opskrift her

Whiskey Sour

Middel

5 min.

Elsker du også en forfriskende og fyldig Whiskey Sour cocktail? Så skal du prøve denne lækre og simple udgave. Vi har valgt at lave den på Four Roses Bourbon for at få den helt rette bløde og behagelige smag der passer perfekt til citronens friskhed.

Se opskrift her

Cocktail Awards

I Danmark og resten af verden er der et hav af cocktail-konkurrencer, hvor de bedste cocktail kåres. Danmarks bedste bartender var i 2023 Mia Hjort Hansen, der for tredje gang vandt førstepladsen ved Bartender’s Choice Awards. Derudover gik Danmarks bedste cocktailbar 2023 til Bird, der ligger i København.

Cocktail Studios mest besøgt drinks- og cocktailopskrifter i 2023

De mest besøgte drinks og cocktails var i 2023 Pina Colada, Espresso Martini og Tom Collins. Det skyldes formodentlig, at alle tre drinks har unikke smagskombinationer og karaktertræk, der både består af det tropiske, det eksklusive og det klassiske. 

Få mere inspiration

Se alle artikler

80’er drinks

Her finder du en oversigt over Cocktail Studios opskrifter på kulørte 80’er drinks. Klik dig ind og lad dig inspirere af vores mange forskellige opskrifter.

Læs mere her

15 smagsfulde drinks med Kahlúa

Gå på opdagelse i Cocktail Studios mange Kahlua drinks og lad dig inspirere til næste gang, du står for at lave cocktails.

Læs mere her

7 velsmagende cocktails med Malibu

Her får du 7 forskellige bud på forfriskende og velsmagende drinks lavet med Malibu. Det er smagen af kokos der kendetegner den søde rom fra Barbados.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

Cocktails med lav alkoholprocent

Se vores samling af drikkevarer med lav alkoholprocent, som kan nydes når som helst. Du finder alt fra simple drinks til de mere komplekse.

Læs mere her

Du skal være over 18 for at komme ind på dette websted

Vær venlig at indtaste din fødselsdato

Indtast venligst en gyldig værdi for felterne: {fields}

Du skal være myndig for at få adgang til siden

Husk mig

Sæt ikke kryds i dette felt, hvis din computer kan tilgås af personer under den lovlige alkoholalder

Ved at gå ind på dette websted, accepterer du vores VILKÅR OG BETINGELSER, ERKLÆRING OM PERSONLIGHED. Læs vores privatlivspolitik for at finde ud af mere. Læs ENJOY ANSVARLIGT. Vores brand støtter ansvarligt og moderat drikkeri.