En lækker drink med hindbær og Absolut Vodka. En flaske Absolut Vodka.

Top 20 Drinksopskrifter

Skrevet af: Cocktail Studio

Cocktail Studio har mange favoritter og vi har for nemheds skyld samlet dem alle lige her. Der er både det syrlige og det søde, dem på stilk og med masser af lækker pynt. Og ellers er det bare op til dig at være kreativ. God fornøjelse - skål!

Et lækkert udvalg med 20 af de bedste drinks og cocktails til den perfekte aften

Malfy Limone Twist

Let

3 min.

En Gin Tonic twist falder altid i god jord, især hvis den er fremstillet med Malfy Con Limone. Få denne opskrift på en både syrlig og bitter drink.

Se opskrift her

Strawberry Daiquiri

Kompleks

10 min.

Få en lækker opskrift på en frisk og læskende Strawberry Daiquiri med hjemmelavet jordbærpuré, Havana Club 3 års, frisk limesaft og sukkersirup.

Se opskrift her

Cuban Pina Colada

Middel

5 min.

Prøv den ‘Cubanske’ udgave af en Pina Colada. Havana Club 3 års rom, fløde, ananasjuice og kokoscreme giver en fyldig og smagfuld cocktail.

Se opskrift her

Irish Old Fashioned

Middel

5 min.

Få en simpel opskrift på en irish Old Fashioned, som enhver whiskey-elsker foretrækker. Tricket er altid at bruge en god whiskey.

Se opskrift her

Bloody Mary

Kompleks

10 min.

Cocktailen Bloody Mary har eksisteret siden 1921, og blev lavet som en hyldest til Englands daværende dronning. Denne udgave er meget tro mod originalen. . Med den bløde Absolut Elyx Vodka og portvin som spiritus, har du en lækker cocktail i vente.

Se opskrift her

Summertime Madness

Middel

5 min.

Få opskriften på sommerhittet fra Ravage i København. En sprudlende Lillet cocktail med jordbærsirup, citronjuice og danskvand.

Se opskrift her

Paloma

Let

3 min.

Få en lækker opskrift på en Paloma drink, der med garanti vil give dig en følelse af komme et smut sydpå med Altos Plata Tequila og grapefrugt sodavand.

Se opskrift her

Whiskey Sour

Middel

5 min.

Elsker du også en forfriskende og fyldig Whiskey Sour cocktail? Så skal du prøve denne lækre og simple udgave. Vi har valgt at lave den på Four Roses Bourbon for at få den helt rette bløde og behagelige smag der passer perfekt til citronens friskhed.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

En Bramble er en ægte klassiker! Her er en simpel og lækker opskrift til dig! Vi har twistet den lidt og brugt en aromatiseret gin i form a Malfy con Limone for at give cocktailen ekstra karakter af citrus.

Se opskrift her

Gin Hass

Let

3 min.

Få opskriften på en forfriskende og sød Gin Hass cocktail. Med Beefeater London Dry Gin, mango og citronsodavand har du her et sikkert cocktail hit hvor alle kan være med. Skål!

Se opskrift her

Tom Collins

Middel

5 min.

Få opskrift på en forfriskende gin cocktail i form af en klassisk Tom Collins cocktail. Med få ingredienser har du her en klassisk cocktail, der med garanti vil friske dine gæster op.

Se opskrift her

Negroni

Middel

5 min.

Få opskriften på den populære Negroni cocktail. En lækker aperitif der bl.a. er bygget på Beefeater Gin. Skal du overraske dine gæster med en simpel og smagfuld klassiker så vil denne aperitif med sikkerhed imponere dem.

Se opskrift her

White Russian

Let

3 min.

Få opskriften på en lækker og cremet White Russian cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her

Mai Tai

Middel

5 min.

Få en klassisk opskrift på en Mai Tai. Den rom-baserede cocktail, som siden dens oprindelse i 1944, er blevet fast inventar på cocktailbarer verden over.

Se opskrift her

Gin Basil Smash

Middel

5 min.

Få opskrift på en flot grøn og smagfuld Gin Basil Smash cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Opskrift på en klassisk Espresso Martini. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

Daiquiri

Let

5 min.

Prøv en lækker og mørkere udgave af den klassiske cocktail Daiquiri med Havana Club 7 års, rørsukkersirup og friskpresset limejuice.

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Klassisk Irish Coffee opskrift, perfekt til en kølig aften med vennerne.

Se opskrift her

Light ‘n’ Breezy

Let

3 min.

Simpel & velsmagende cocktail med Lillet Blanc, grapefrugt sodavand og lime. Den er let og lækker og perfekt til en festlig anledning.

Se opskrift her

Kahlúa Mudslide

Middel

5 min.

Hvis du elsker milkshake skal du prøve denne velsmagende, iskolde og cremede Kahlúa Mudslide. Skynd dig og find blenderen frem så du er klar til at servere denne indbydende dessertcocktail.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

Indbydende After Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Agurkesirup

Hermed en nem opskrift på en frisk agurkesirup Den kan anvendes til bl.a. lækre drinks med gin.

Læs mere her

3 hurtige cocktails – Fra supermarkedet til hjemmebaren!

Fra supermarkedet til hjemmebaren - 3 hurtige cocktails baseret på Gin, Whiskey eller Vodka.

Læs mere her

Aperitif opskrifter

Skønne aperitif opskrifter, der skaber en god stemning! Cocktails er perfekte til at skabe en god stemning.

Læs mere her

Vi er mange, der elsker cocktails

#cocktailstudiodk