En lækker drink med hindbær og Absolut Vodka. En flaske Absolut Vodka.

Top 20 Drinksopskrifter

Skrevet af: Camilla Harry

Cocktail Studio har mange favoritter og vi har for nemheds skyld samlet dem alle lige her. Der er både det syrlige og det søde, dem på stilk og med masser af lækker pynt. Og ellers er det bare op til dig at være kreativ. God fornøjelse - skål!

Et lækkert udvalg med 20 af de bedste drinks og cocktails til den perfekte aften

Malfy Limone Twist

Let

3 min.

En Gin Tonic twist falder altid i god jord, især hvis den er fremstillet med Malfy Gin con Limone. Få denne opskrift på en både syrlig og bitter drink.

Se opskrift her

Strawberry Daiquiri

Kompleks

10 min.

Få en lækker opskrift på en frisk og læskende Strawberry Daiquiri med hjemmelavet jordbærpuré, Havana Club 3 års, frisk limesaft og sukkersirup.

Se opskrift her

Cuban Piña Colada

Middel

5 min.

Prøv den ‘Cubanske’ udgave af en Piña Colada. Havana Club 3 års rom, fløde, ananasjuice og kokoscreme giver en fyldig og smagfuld cocktail.

Se opskrift her

Irish Old Fashioned

Middel

5 min.

Få en simpel opskrift på en irish Old Fashioned, som enhver whiskey-elsker foretrækker. Tricket er altid at bruge en god whiskey.

Se opskrift her

Bloody Mary

Kompleks

10 min.

Cocktailen Bloody Mary har eksisteret siden 1921, og blev lavet som en hyldest til Englands daværende dronning. Denne udgave er meget tro mod originalen. . Med den bløde Absolut Elyx Vodka og portvin som spiritus, har du en lækker cocktail i vente.

Se opskrift her

Summertime Madness

Middel

5 min.

Få opskriften på sommerhittet fra Ravage i København. En Lillet cocktail med jordbærsirup, citronjuice og danskvand.

Se opskrift her

Paloma

Let

3 min.

Få en lækker opskrift på en Paloma drink, der med garanti vil give dig en følelse af komme et smut sydpå med Altos Plata Tequila og grapefrugt sodavand.

Se opskrift her

Whiskey Sour

Middel

5 min.

Elsker du også en forfriskende og fyldig Whiskey Sour cocktail? Så skal du prøve denne lækre og simple udgave. Vi har valgt at lave den på Four Roses Bourbon for at få den helt rette bløde og behagelige smag der passer perfekt til citronens friskhed.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Gin Hass

Let

3 min.

Få opskriften på en forfriskende og sød Gin Hass cocktail. Med Beefeater London Dry Gin, mango og citronsodavand har du her et sikkert cocktail hit!

Se opskrift her

Tom Collins Limone

Middel

5 min.

Få opskriften på en forfriskende gin cocktail i form af en Tom Collins Limone cocktail. Med få ingredienser har du her en klassisk cocktail, der med garanti vil friske dine gæster op.

Se opskrift her

Negroni

Middel

5 min.

Få opskriften på den populære Negroni cocktail. En lækker aperitif der bl.a. er bygget på Beefeater Gin. Skal du overraske dine gæster med en simpel og smagfuld klassiker, så vil denne aperitif med sikkerhed imponere dem.

Se opskrift her

White Russian

Let

3 min.

Få opskriften på en lækker og cremet White Russian cocktail. Med få ingredienser har du her et sikkert cocktail hit.

Se opskrift her

Mai Tai

Middel

5 min.

Få en klassisk opskrift på en Mai Tai. Den rom-baserede cocktail, som siden dens oprindelse i 1944, er blevet fast inventar på cocktailbarer verden over.

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

Mørk Daiquiri

Let

5 min.

Prøv en lækker og mørkere udgave af den klassiske cocktail Daiquiri med Havana Club 7 års, rørsukkersirup og friskpresset limejuice.

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på en klassisk Irish Coffee som passer perfekt til en kølig aften med vennerne. I denne version bruger vi den ikoniske Jameson Whiskey med noter af nødder og vanilje.

Se opskrift her

Light ‘n’ Breezy

Let

3 min.

Simpel & velsmagende cocktail med Lillet Blanc, grapefrugt sodavand og lime. Den er let og lækker og perfekt til en festlig anledning.

Se opskrift her

Isbjørn drink

Let

2 min.

Isbjørn drinken er yderst populær og serveres på barer landet rundt. Den blå drink er nem at lave, og vi kan anbefale at lave den med Absolut Vodka.

Se opskrift her

Filur drink

Let

3 min.

Få opskriften på den klassiske og velsmagende Filur drink der vækker mere end bare minder. En 3-komponent drink alle kan lave til perfektion i hjemmebaren.

Se opskrift her

Lignende artikler

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Vodka drinks

Her kan du lade dig inspirere af vores mange opskrifter på vodka drinks, læse om vodkaen og dens historie, samt hvilke typer vodka, der findes.

Læs mere her

Long drinks

Prøv vores opskrifter på long drinks og bliv klogere, hvad long drinks er her hos Cocktail Studio.

Læs mere her

Vermouth drinks

Vermouth er en aromatiseret hedvin, der fås i forskellige varianter, herunder rød, hvid, sød, tør og bianco. På siden har vi opskrifter på vermouth drinks.

Læs mere her