Cocktail Studio Juledrinks

Cocktail Studios drinks til julen

Skrevet af: Sandra Karlin

Hvad får dig i den helt rette julestemning? Er det et funklende juletræ? En tur på skøjter med dit livs lys? Gaverne under træet eller julemiddagen med alt hvad der dertil hører? Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen. Serveringerne har fået et twist, men der er ikke noget at tage fejl af. Både look og smag emmer af jul. Måske du kan finde dig en ny juletradition her? Der er både varme drinks til de kolde aftener, de festlige og farverige og dem der lige kræver lidt ekstra tid i hjemmebaren. Vi ønsker dig en glædelig jul og håber du finder masser af inspiration.

Julesour

Middel

5 min.

Den er blød, cremet, flot i farven og så delikat i smagen, at det ville være en skam ikke at nyde denne cocktail i højtiden.

Se opskrift her

Vinter Cider

Middel

5 min.

En forfriskende og velsmagende cocktail du kan byde dine gæster i højtiden. Sødmen og syren er perfekt afstemt i denne smukke cocktail.

Se opskrift her

Julespritz

Let

3 min.

En velkomstdrink der med garanti vil gå lige i (jule)hjerterne hos dine gæster. Den er rød, velsmagende og med en lav alkoholprocent.

Se opskrift her

Capone Cheesecake

Kompleks

10 min.

Absolut Vodka, mascarponecreme, jordbærpuré og karamelliserede vafler. Der er ikke sparet på noget i denne opskrift fra den opfindsomme cocktailbar Gespenst.

Se opskrift her

Risalamande Cocktail

Kompleks

10 min.

Risalamande julecocktail. En lækker juledrink til en fest i højtiden med kirsebær, fløde, rismælk og Havana Club 3 års rom.

Se opskrift her

Hvid Gløgg

Kompleks

25 min.

Her giver vi vores bud på en hvid julegløgg, med alle de ingredienser du kender, og et lille twist i form af Lillet Blanc i stedet for hvidvin.

Se opskrift her

An apple a day

Kompleks

10 min.

An Apple A Day er en lækker æble cocktailopskrift fra PS Bar og Grill. Cocktailen er med æble, kanel og en fantastisk rom i form af Havanna Club 7 års.

Se opskrift her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på en klassisk Irish Coffee som passer perfekt til en kølig aften med vennerne. I denne version bruger vi den ikoniske Jameson Whiskey med noter af nødder og vanilje.

Se opskrift her

Noche Buena

Middel

5 min.

Noche Buena er en fyldig juledrink med ægte julesmag. Den indeholder alt der skal til, for at lave en succesfuld cocktail.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Top 20 Drinksopskrifter

Vi har lavet en samling af de 20 mest populære cocktail- og drinksopskrifter her hos os på Cocktail Studio.

Læs mere her