Cocktail Studio Juledrinks

11 juledrinks til julen 2023

Skrevet af: Camilla Harry

Hvad får dig i den helt rette julestemning? Er det et funklende juletræ? En tur på skøjter med dit livs lys? Gaverne under træet eller julemiddagen med alt hvad der dertil hører? Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vores bartender har samlet 11 lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen 2023. Serveringerne har fået et twist, men der er ikke noget at tage fejl af. Både look og smag emmer af jul. Måske du kan finde dig en ny juletradition? Blandt listen finder du både varme drinks som fx Rom Toddy og Irish Coffee, de mere festlige og farverige og til sidst, dem der kræver en lille portion ekstra tid og kærlighed i hjemmebaren. Vi er sikre på, at der er noget til enhver smag! Vi ønsker dig en glædelig jul, og håber du finder masser af inspiration.

Bumbu Blueberry

Middel

2 min.

Her er en sød udgave af den klassiske sour cocktail lavet på Bumbu rom og blåbærmarmelade. Imponér dine gæster med denne farverige drink.

Se opskrift her

Rom Toddy

Middel

5 min.

Her finder du en opskrift på en Rom Toddy, der indeholder rom, citronsaft, honning, vand, ingefær og kanelstang. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Irish Coffee

Middel

5 min.

Få opskriften på en klassisk Irish Coffee som passer perfekt til en kølig aften med vennerne. I denne version bruger vi den ikoniske Jameson Whiskey med noter af nødder og vanilje.

Se opskrift her

Julesour

Middel

5 min.

Den er blød, cremet, flot i farven og så delikat i smagen, at det ville være en skam ikke at nyde denne cocktail i højtiden.

Se opskrift her

Vinter Cider

Middel

5 min.

En forfriskende og velsmagende cocktail du kan byde dine gæster i højtiden. Sødmen og syren er perfekt afstemt i denne smukke cocktail.

Se opskrift her

Julespritz

Let

3 min.

En velkomstdrink der med garanti vil gå lige i (jule)hjerterne hos dine gæster. Den er rød, velsmagende og med en lav alkoholprocent.

Se opskrift her

Capone Cheesecake

Kompleks

10 min.

Absolut Vodka, mascarponecreme, jordbærpuré og karamelliserede vafler. Der er ikke sparet på noget i denne opskrift fra den opfindsomme cocktailbar Gespenst.

Se opskrift her

Risalamande Cocktail

Kompleks

10 min.

Risalamande julecocktail. En lækker juledrink til en fest i højtiden med kirsebær, fløde, rismælk og Havana Club 3 års rom.

Se opskrift her

Hvid Gløgg

Kompleks

25 min.

Her giver vi vores bud på en hvid julegløgg, med alle de ingredienser du kender, og et lille twist i form af Lillet Blanc i stedet for hvidvin.

Se opskrift her

Salted Espresso Martini

Middel

5 min.

Espresso Martinien er en populær nyklassiker og uden tvivl en af de bedste drinks. Opskrift på en klassisk udgave, med én undtagelse – salt!

Se opskrift her

Noche Buena

Middel

5 min.

Noche Buena er en fyldig juledrink med ægte julesmag. Den indeholder alt der skal til, for at lave en succesfuld cocktail.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her