French 75 nytårscocktail på et bord med en flaske Mumm champagne

12 festlige nytårsdrinks til nytårsaften 2024

Skrevet af: Camilla Harry

Nytårsaften er en af årets helt store fejringer. Det er årets sidste aften og forventningerne er skruet helt op. Vores bartender har samlet 12 forfriskende, velsmagende og ikke mindst festlige opskrifter på nytårsdrinks, så I er klar til at byde det nye år velkomment med manér. Blandt opskrifterne findes både klassiske velkomstdrinks, velkendte after-dinner drinks og kulørte cocktails, der kan sætte enhver nytårsfest i gang. Glædeligt nytår!

Kir Royal

Let

5 min.

Her finder du en opskrift på en Kir Royal, der indeholder Créme de Cassis, champagne og hindbær. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Sparkling Sorbet

Middel

5 min.

Opskrift på en forfriskende gin cocktail med jordbærsorbet – Sparkling Sorbet. Med få ingredienser har du et sikkert hit til nytårsfesten!

Se opskrift her

Mojito

Middel

5 min.

Få opskrift på en lækker og forfriskende Mojito cocktail. Med få simple ingredienser har du her en klassisk cocktail som alle kender.

Se opskrift her

Kahlúa Affogato

Middel

5 min.

Her finder du en opskrift på en Affogato, der indeholder Kahlúa, espresso, vaniljeis og chokolade. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

French 75

Middel

4 min.

Skyd nytåret i gang med et brag af en gin cocktail med champagne. Med Monkey 47 Gin, citrus og sprudlende Mumm Champagne får du en yderst delikat cocktail. Den egner sig også perfeks som en aperitif med champagne.

Se opskrift her

Paint It Gold

Middel

5 min.

Er du til en nytårsdrink med Absolut Vodka og bobler? Få opskriften på Strøm Bars lækre nytårscocktail – ‘Paint it Gold’ med guldstøv og glimmer.

Se opskrift her

Espresso Martini

Middel

5 min.

Få opskriften på den klassiske Espresso Martini, som du kender den. Denne kaffe cocktail egner sig til flere anledninger. Vi anvender Kahlúa kaffelikør og Absolut Vodka i denne version.

Se opskrift her

Light ‘n’ Breezy

Let

3 min.

Simpel & velsmagende cocktail med Lillet Blanc, grapefrugt sodavand og lime. Den er let og lækker og perfekt til en festlig anledning.

Se opskrift her

Malibu Splash

Let

3 min.

En Malibu Splash er en lækker cocktail med masser af smag. Den er perfekt afbalanceret med sød Malibu Rom og syrlig grapefrugt og ananasjuice.

Se opskrift her

Absolut Ice-Tea

Let

3 min.

En Absolut Ice-Tea er en forfriskende drink med masser af smag. Og så er den nem at lave og passer perfekt til en festlig aften.

Se opskrift her

Gin Hass

Let

3 min.

Få opskriften på en forfriskende og sød Gin Hass cocktail. Med Beefeater London Dry Gin, mango og citronsodavand har du her et sikkert cocktail hit!

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

De bedste drinks- og cocktailopskrifter

Udforsk vores drinks og cocktails her hos Cocktail Studio. Vi har et stort udvalg af drinks med både gin, rom, vodka, whiskey og meget mere.

Læs mere her

11 juledrinks til julen 2023

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her