Velkomstdrinks

Velkomstdrinks

Skrevet af: Camilla Harry

Velkomstdrinks kan tilføre en særlig stemning til enhver festlig lejlighed og sætte gang i en god aften. Uanset om det er en elegant reception, en festlig jubilæumsfest eller en uforglemmelig nytårsaften, så kan de rette velkomstdrinks virkelig sætte stemningen for festen. Hos Cocktail Studio brænder vi for fantastiske smagsoplevelser, og vores liste af velkomstdrinks er skræddersyet til enhver smag og lejlighed. Vores erfarne mixologer og bartendere sørger for, at hver enkelt velkomstdrink er nøje sammensat med omhu og kreativitet. Vi kombinerer klassiske opskrifter med innovative tilgange for at skabe drinks, der ikke kun smager fantastisk, men også ser fantastiske ud. Listen indeholder alt fra elegante champagnecocktails til kendte klassikere, der med garanti vil imponere dine gæster fra det øjeblik, de træder ind ad døren.

Absolut Mimosa

Let

3 min.

Opskrift på en super simpel Absolut Mimosa baseret på champagne, appelsinjuice og Absolut Vodka som bidrager med en blød og fyldig smag.

Se opskrift her

French 75

Middel

4 min.

Skyd nytåret i gang med et brag af en gin cocktail med champagne. Med Monkey 47 Gin, citrus og sprudlende Mumm Champagne får du en yderst delikat cocktail. Den egner sig også perfeks som en aperitif med champagne.

Se opskrift her

Raspberry Fizz

Middel

3 min.

En sommerlig og forfriskende drink lavet på Absolut Vodka, citron, sukker, hindbær og danskvand. Farven er smuk og den egner sig til enhver festlig anledning.

Se opskrift her

Gin Fizz

Middel

5 min.

Gin Fizz er en klassisk drink som egner sig perfekt til enhver festlig lejlighed. Drinken shakes med gin, citron, sukker og toppes med danskvand.

Se opskrift her

Ramos Gin Fizz

Middel

5 min.

Er du til cremede cocktails med gin? Så er denne cocktail formentlig noget for dig! Opskrift på en Ramos Gin Fizz cocktail med Beefeater London Dry Gin.

Se opskrift her

Gimlet

Let

3 min.

Den klassiske gimlet cocktail med gin og limesirup. Shaket til perfektion – en forfriskende og balanceret drink.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Kir Royal

Let

5 min.

Her finder du en opskrift på en Kir Royal, der indeholder Créme de Cassis, champagne og hindbær. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Italicus Sour

Middel

5 min.

En luftig og særdeles velsmagende sour cocktail lavet på den italienske likør Italicus. Byd gæsterne velkommen med en utraditionel cocktail med lav alkoholstyrke der smager vidunderligt.

Se opskrift her

Tropic Tom Collins Punch

Middel

7 min.

En forfriskende punch med masser af smag baseret på Beefeater Gin, citron og ananas. Overrask gæsterne med en lækker punch der er nem at lave og som smager virkelig lækkert.

Se opskrift her

Malfy Arancia Sour

Middel

5 min.

En luftig og cremet sour cocktail med smag af solmodne citrusfrugter. Byd gæsterne velkommen med en utraditionel cocktail.

Se opskrift her

Lignende artikler

Aperitif drinks

Du får gæster og det skal være nemt, lækkert og forfriskende. Her er vores bud på 5 velsmagende aperitif drinks, der med garanti bringer stemningen i top.

Læs mere her

After-Dinner Drinks med kaffe

En lækker samling af opskrifter på kolde og varme drinks og cocktails med kaffe der med garanti vil gøre dine gæster glade. Du skal blot vælge din favorit.

Læs mere her

11 juledrinks til julen 2023

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

12 festlige nytårsdrinks til nytårsaften 2023

Intet nytår uden flotte, festlige, sprudlende og velsmagende nytårscocktails. Her finder du et lækkert udvalg af drinks og cocktails til den store aften.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Sommercocktails

Vi har samlet de absolut bedste sommercocktails på vores side. Om du er til vodka, gin eller likør, så finder du det hele her i vores samling.

Læs mere her