Velkomstdrinks

Velkomstdrinks

Skrevet af: Camilla Harry

Velkomstdrinks kan tilføre en særlig stemning til enhver festlig lejlighed og sætte gang i en god aften. Hos Cocktail Studio brænder vi for fantastiske smagsoplevelser, og vores liste af velkomstdrinks er skræddersyet til enhver smag og lejlighed. Vi kombinerer klassiske opskrifter med innovative tilgange for at skabe drinks, der både ser og smager fantastisk. Listen indeholder alt fra elegante cocktails til kendte klassikere, der med garanti vil imponere dine gæster fra øjeblikket, de træder ind ad døren.

Se vores liste over velkomstdrinks her

Rosé Rosé Spritz

Let

3 min.

Sommerens sprudlende Spritz lavet på den franske Lillet Rosé og Rosé Lemonade. Nem, lækker og simpel at lave.

Se opskrift her

Lillet Hugo Spritz

Let

3 min.

Lillet Hugo Spritz er en simpel og forfriskende drink. Med ingredienser som Lillet Blanc, hyldeblomst og citron, er det et lækkert bud på sommerens drink.

Se opskrift her

Lillet Vive Spritz

Let

3 min.

Opskrift på sommerens aperitif, en Lillet Vive Spritz. Den er baseret på Lillet Blanc, tonic, agurk, jordbær og mynte, som er alt der skal til for at lave den lækre drink.

Se opskrift her

Italicus Sour

Middel

5 min.

En luftig og særdeles velsmagende sour cocktail lavet på den italienske likør Italicus. Byd gæsterne velkommen med en utraditionel cocktail med lav alkoholstyrke der smager vidunderligt.

Se opskrift her

Italicus Grapefruit

Let

5 min.

Prøv en fantastisk aperitif lavet på den italienske likør Italicus. Med få ingredienser har du en yderst velsmagende drink, der med garanti er et hit hos gæsterne.

Se opskrift her

Absolut Mimosa

Let

3 min.

Opskrift på en super simpel Absolut Mimosa baseret på champagne, appelsinjuice og Absolut Vodka som bidrager med en blød og fyldig smag.

Se opskrift her

Kir Royal

Let

5 min.

Her finder du en opskrift på en Kir Royal, der indeholder Créme de Cassis, champagne og hindbær. Læs blandingsforholdene og fremgangsmåden her.

Se opskrift her

Beefeater Peach Ice Tea

Let

2 min.

Beefeater Peach Ice Tea er en let og lækker drink, der emmer af sommer og sol med smag af moden fersken og friske hindbær.

Se opskrift her

Rum & Rhubarb

Let

2 min.

Få opskrift på en forfriskende og nem drink med syrlig rabarber tonic og sød rom bestående af Bumbu Original. Perfekt til en dag i solen.

Se opskrift her

Malibu Breeze

Let

3 min.

Malibu Breeze er en forfriskende sommerdrink lavet med ananasjuice, Malibu og grapefrugt sodavand.

Se opskrift her

Moscow Mule

Let

3 min.

Moscow Mule er en populær drink der stammer tilbage fra 1940’erne i USA. En simpel og lækker drink, som baseres på vodka, limesaft og ginger beer.

Se opskrift her

Filur drink

Let

3 min.

Få opskriften på den klassiske og velsmagende Filur drink. En let drink alle kan lave til perfektion i hjemmebaren.

Se opskrift her

French 75

Middel

4 min.

Skyd nytåret i gang med et brag af en gin cocktail med champagne. Med Monkey 47 Gin, citrus og sprudlende Mumm Champagne får du en yderst delikat cocktail. Den egner sig også perfeks som en aperitif med champagne.

Se opskrift her

Raspberry Fizz

Middel

3 min.

En sommerlig og forfriskende drink lavet på Absolut Vodka, citron, sukker, hindbær og danskvand. Farven er smuk og den egner sig til enhver festlig anledning.

Se opskrift her

Gin Fizz

Middel

5 min.

Gin Fizz er en klassisk drink som egner sig perfekt til enhver festlig lejlighed. Drinken shakes med gin, citron, sukker og toppes med danskvand.

Se opskrift her

Ramos Gin Fizz

Middel

5 min.

Er du til cremede cocktails med gin? Så er denne cocktail formentlig noget for dig! Opskrift på en Ramos Gin Fizz cocktail med Beefeater London Dry Gin.

Se opskrift her

Gimlet

Let

3 min.

Den klassiske gimlet cocktail med gin og limesirup. Shaket til perfektion – en forfriskende og balanceret drink.

Se opskrift her

Bramble

Middel

5 min.

Her er en simpel opskrift på en lækker og simpel Bramble. Den er twistet en smule i form af Malfy Gin con Limone for at give cocktailen karakter af citrus.

Se opskrift her

Lignende artikler

Se alle artikler

11 juledrinks til julen 2023

Hos Cocktail Studio elsker vi cocktails - også cocktails med karakter af jul. Vi har samlet en række lækre og velsmagende opskrifter med de bedste drinks til julen.

Læs mere her

12 festlige nytårsdrinks til nytårsaften 2024

Intet nytår uden flotte, festlige, sprudlende og velsmagende nytårscocktails. Her finder du et lækkert udvalg af drinks og cocktails til den store aften.

Læs mere her

Velsmagende varme cocktails

Vi har samlet nogle lækre varme cocktails som egner sig perfekt til dage hvor det er koldt udenfor og hvor den blot står på hyggestunder med vennerne eller familien.

Læs mere her

Sommercocktails

Vi har samlet de absolut bedste sommercocktails på vores side. Om du er til vodka, gin eller likør, så finder du det hele her i vores samling.

Læs mere her

Du skal være over 19 for at komme ind på dette websted

Vær venlig at indtaste din fødselsdato

Indtast venligst en gyldig værdi for felterne: {fields}

Du skal være myndig for at få adgang til siden

Husk mig

Sæt ikke kryds i dette felt, hvis din computer kan tilgås af personer under den lovlige alkoholalder

Ved at gå ind på dette websted, accepterer du vores VILKÅR OG BETINGELSER, ERKLÆRING OM PERSONLIGHED. Læs vores privatlivspolitik for at finde ud af mere. Læs ENJOY ANSVARLIGT. Vores brand støtter ansvarligt og moderat drikkeri.