4 Lillet cocktails på et bord

Cocktails med lav alkoholprocent

Skrevet af: Camilla Harry

En forfriskende samling af drinks og cocktails med lav alkoholprocent som kan nydes til enhver festlig lejlighed. Nyd disse lækre drinks med mindre alkoholindhold, der samtidig har masser af smag. Prøv f.eks. en lækker Lillet Spritz, der smager fantastisk og tilmed er super nem at lave. Hvis du vil have et alkoholfrit alternativ, kan du f.eks. kigge på vores Strawberry Cooler. Opskrifterne i denne samling egner sig også utrolig godt som velkomstdrinks.

Udvalgte cocktails & drinks med lav alkoholprocent

Strawberry Cooler

Middel

4 min.

Vores Strawberry Cooler med Beefeater 0.0% er et forfriskende alkoholfrit alternativ. Nyd denne læskende og frugtige drink uden at bekymre dig om alkoholprocenten.

Se opskrift her

Lillet Hugo Spritz

Let

3 min.

Lillet Hugo Spritz er en simpel og forfriskende drink. Med ingredienser som Lillet Blanc, hyldeblomst og citron, er det et lækkert bud på sommerens drink.

Se opskrift her

Rosé Rosé Spritz

Let

3 min.

Sommerens sprudlende Spritz lavet på den franske Lillet Rosé og Rosé Lemonade. Nem, lækker og simpel at lave.

Se opskrift her

Italicus Grapefruit

Let

5 min.

Prøv en fantastisk aperitif lavet på den italienske likør Italicus. Med få ingredienser har du en yderst velsmagende drink, der med garanti er et hit hos gæsterne.

Se opskrift her

Alkoholfri G&T

Let

4 min.

Denne Gin & Tonic med Beefeater 0.0% er et lækkert alkoholfrit alternativ. Nyd denne forfriskende version uden at bekymre dig om alkoholprocenten.

Se opskrift her

Light ‘n’ Breezy

Let

3 min.

Simpel & velsmagende cocktail med Lillet Blanc, grapefrugt sodavand og lime. Den er let og lækker og perfekt til en festlig anledning.

Se opskrift her

Italicus Sour

Middel

5 min.

En luftig og særdeles velsmagende sour cocktail lavet på den italienske likør Italicus. Byd gæsterne velkommen med en utraditionel cocktail med lav alkoholstyrke der smager vidunderligt.

Se opskrift her

Rabarber Spritz

Kompleks

10 min.

En frisk og sommerlig rabarber Spritz opskrift med Lillet Blanc fra Nærvær i København. Find sommerhumøret frem og fremtryl denne sommerlige cocktail.

Se opskrift her

Lillet Vive Spritz

Let

3 min.

Opskrift på sommerens aperitif, en Lillet Vive Spritz. Den er baseret på Lillet Blanc, tonic, agurk, jordbær og mynte, som er alt der skal til for at lave den lækre drink.

Se opskrift her

Lillet Rhubarb

Middel

5 min.

Få opskrift på en forfriskende og sommerlig rabarber drink med sprudlende smage fra Salling Rooftop. Perfekt til en dag på altanen.

Se opskrift her

Mimosa

Let

2 min.

Opskrift på den klassiske brunch-drink Mimosa. En simpel drink kun bestående af appelsinjuice og champagne. Server den til en brunch eller som aperitif.

Se opskrift her

Piña Colada

Middel

5 min.

Her har du opskriften på en lækker Piña Colada, til de varme sommerdage. Denne variant laves på lys rom, ananasjuice, kokoscreme og Malibu.

Se opskrift her

Malibu Splash

Let

3 min.

En Malibu Splash er en lækker cocktail med masser af smag. Den er perfekt afbalanceret med sød Malibu Rom og syrlig grapefrugt og ananasjuice.

Se opskrift her

Udvalgte artikler

Espresso Martini opskrifter

Her får du 5 bud på den lækre cocktail. De egner sig alle perfekt som after-dinner drink og til dem der elsker kaffe.

Læs mere her

Fra supermarkedet til hjemmebaren!

Fra supermarkedet til hjemmebaren - 3 hurtige cocktails baseret på Gin, Vodka eller Rom.

Læs mere her

Nemme drinks med gin

Forkæl dig selv og dine venner med disse nemme drinks med gin! Gin er særdeles populært og findes i mange flotte farver og smagsvarianter.

Læs mere her

Du skal være over 18 for at komme ind på dette websted

Vær venlig at indtaste din fødselsdato

Indtast venligst en gyldig værdi for felterne: {fields}

Du skal være myndig for at få adgang til siden

Husk mig

Sæt ikke kryds i dette felt, hvis din computer kan tilgås af personer under den lovlige alkoholalder

Ved at gå ind på dette websted, accepterer du vores VILKÅR OG BETINGELSER, ERKLÆRING OM PERSONLIGHED. Læs vores privatlivspolitik for at finde ud af mere. Læs ENJOY ANSVARLIGT. Vores brand støtter ansvarligt og moderat drikkeri.